Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

aimstudi​o


Kunstner - Artist

Skribent - Writer

Lærer - Teacher

Åndelig Veileder - Spiritual Guidance

Medium - Healer


Varmt Velkommen! 

Orgnr. 926 642 855

VIPPS BEDRIFT 748053

kontonr. 3330 31 79 262

Ditt Magiske Symbol

Kr. 600 inklusiv porto.  Bestill ditt personlig, hemmelig, magisk symbol som hjelper deg med å manifestere drømmene dine til en realitet. Slik fungerer det; ved din hjelp til å informere meg om hva dine indre drømmer er, kan jeg da produsere ditt personlige magiske symbol. Symbolet blir trykt på fotopapir, størrelse: 10 cm x 10 cm og vil bli sendt i posten. Det du da trenger å gjøre når du mottar det, er å henge opp dette magiske tegnet på veggen eller sette det på et bord og plassere det der du vil se det hver dag. Hvis det er innrammet, kan du tenne et lys ved siden av det om høsten og vinteren som kan være mørketiden i vårt land. Hvis du mottar symbolet ditt i løpet av våren og sommeren, reflekterer det dine intensjoner uten å være i direkte sollys. Først mottatt, legg den i vinduskarmen under den første fullmånen. Dette er basert på dine hemmelig indre drømmer som skal manifesteres. Mer informasjon er gitt i pakken din når du mottar den. 

 For bestilling, fyll ut detaljer her på siden i Skjemaet.

FB: Aimstudio - Veien til indre frihet

Instagram: alisonaimstudio

Symbolet som er vist viser ​at en person ø​nske seg et lykkelig, godt, rolig liv med overflod av alt som er på alle plan

Bestilling av Personlig Symbol

Bestilling av mitt Magiske symbol kr 600

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Meldingen din er sendt.

AimStudio trenger navne ditt, navnet skal leses og skriv et paragraf om hva du ønske i livet ditt, det kan være god helse, nytt hus, god økonomi, barn, mann, kjærlighet, ro, fred, hva som helst, drømmejobben. Trykk send så får du en bekreftelse når du ha betalt kr 450 via VIPPS, (forhåndsbetaling siden det er personlig)  da skal AimStudio lage ditt magiske symbol. du får i konvolutten med symbolet og instruks om hvordan den skal brukes for å oppnår dine drømmer. Lykke til! Dette er et samarbeid med deg og Alison slik at det bli en manifestering, viktig at du er med 100% mht ønsket ditt, viljen skal være til stede og intensjon.

 VIPPS kr. 600 til VIPPS BEDRIFT 600  eller kontonr.: 3330 3179 262

epost adressen til AimStudio er [email protected]


Alison driver AimStudio MediumSkole på Facebook bl.a. Er du interessert i utvikling av deg selv ta kontakt på epost [email protected] eller via PM på Facebook.